جستجو برای:
  • مقالات
    • مقالات مرجع
    • مفاهیم بورس
    • استراتژی های معاملاتی
    • ابزارهای سرمایه گذاری
    • آزادی مالی
    • مستند‌های مالی
  • آموزشگاه
  • MetaTSE
  • بورسدان TV
  • کسب درآمد
  • پرسش‌های شما
  • پشتیبانی
  • تماس با ما
    • درباره ما
    • شماره حساب ها
    • قوانین و مقررات سایت
 
  • تماس شنبه تا چهارشنبه 09:00 الی 16:00
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • قوانین سایت
  • پشتیبانی
  • پنل همکاران
بورسدان
  • مقالات
    • مقالات مرجع
    • مفاهیم بورس
    • استراتژی های معاملاتی
    • ابزارهای سرمایه گذاری
    • آزادی مالی
    • مستند‌های مالی
  • آموزشگاه
  • MetaTSE
  • بورسدان TV
  • کسب درآمد
  • پرسش‌های شما
  • پشتیبانی
  • تماس با ما
    • درباره ما
    • شماره حساب ها
    • قوانین و مقررات سایت
0

ورود و ثبت نام

پرسش های بورسی و پاسخ های بورسدان

سوالات بورسی پرسش های بورسی راهنمای ورود به بورس
زمان مطالعه: ۶ دقیقه
۴.۸
(۲۵۰۶)

هدف از ایجاد بخش پرسش های بورسی و پاسخ های بورسدان برطرف کردن و پاسخ دادن به بخشی از نیاز سهامداران خرد می باشد که گاها بدون دانش و اطلاعات کافی وارد بازار سرمایه شده اند و در مورد یک اصطلاح یا یک موضوع  یا مثلا عدم اطلاع از علت بسته شدن سهم یا سوالاتی از این دست سردرگم و نگران شده و در عین حال نمیدانند از چه طریقی باید پاسخ این پرسش های بورسی خود را بیابند.

لذا وظیفه خود می دانیم تا در حد توان و البته دانش خود به پرسش های بورسی شما پاسخ مناسب و شفاف دهیم تا به اندازه خود هم در افزایش آگاهی جامعه بورسی و هم در رفع مشکل شما سهامدارن عزیز و کاربران سایت بورسدان سهیم بوده باشیم.

شما عزیزان هم می توانید با اشتراک گذاری این صفحه “پرسش های بورسی و پاسخ های بورسدان” با دوستان خود هم در معرفی ما کمک کرده باشید و هم سبب خواهید شد تا پرسش های بورسی دوستانتان پاسخ داده شود و از گمراه شدن و یا صرف هزینه های مالی جهت رفع مشکل و مشاوره خوداری شود.

پرسش های بورسی متداول

در زیر تعدادی از پرسش های بورسی متداول را فهرست کرده ایم. بهتر است ابتدا نگاهی به این موضوعات بیاندازید ، اگر پاسخ پرسش های بورسی خود را در بین آنها پیدا نکردید در انتهای همین صفحه پرسش های بورسی خود را به صورت کامنت های جداگانه ارسال نمایید.

ما سیستمی طراحی کرده ایم که به محض پاسخ به پرسش های شما از طرف سایت یک ایمیل حاوی پاسخ و لینک مطلب برایتان ارسال خواهد شد تا در سریعترین زمان ممکن بتوانید از پاسخ پرسش های بورسی خود آگاهی یابید.

۱- برای سرمایه‌گذاری در بورس چه مبلغی لازم است؟

حداقل سرمایه‌ای که می‌توانید با آن وارد بورس شوید ۵۰۰ هزار تومان است و سهام شرکت‌های مختلف را خریداری کنید. سود یا زیانی که با آن مواجه می‌شوید به صورت درصدی محاسبه خواهد شد. طبیعتا هر چه سرمایه بیشتری وارد بورس کنید، میزان سود یا زیان‌تان نیز بیشتر می‌شود.

۲- چه کسانی می‌توانند در بازار بورس سرمایه‌گذاری کنند؟

هر کسی با هر سن و مدرک تحصیلی می‌تواند در این بازار به معامله بپردازد. کافی است کد بورسی داشته باشید. کدی که شناسه شما در سازمان بورس و اوراق بهادار محسوب می‌شود. کارگزاری‌ها با دریافت مدارک و طی مراحل خاصی، کد بورسی را به صورت رایگان برای کاربران خود صادر می‌کنند.

تنها هزینه‌ای که لازم است پرداخت کنید، مربوط به ثبت نام در سامانه سجام است.

۳- کارگزاری چیست؟

کارگزاری‌ها شرکت‌هایی هستند که به عنوان واسطه میان مردم و سازمان بورس هستند. همان طور که بانک‌های مختلف، مورد تایید بانک مرکزی قرار می‌گیرند و مردم برای انجام امور بانکی به آن‌ها مراجعه می‌کنند، لازم است برای بهره مندی از خدمات سرمایه گذاری بورسی از طریق کارگزاری ها اقدام شود.

کارگزاری‌ها نیز مورد تایید سازمان بورس و اوراق بهادار قرار می‌گیرند و به این ترتیب، مردم معاملات خود را به واسطه آن‌ها انجام می‌دهند. در قبال این خدمات، کارگزاری ها از معاملات سرمایه گذاران درصدی تحت عنوان کارمزد اخذ می کنند.

۴- آیا می‌توان همزمان از خدمات چند کارگزاری استفاده کرد؟

بله، می توانید در دو یا چند کارگزاری حساب معاملاتی داشته باشید و در همه آن‌ها خرید انجام دهید. با این حال، امکان فروش سهام فقط در یک کارگزاری وجود دارد که به آن کارگزار ناظر گفته می‌شود.

۵- کارگزار ناظر چیست؟

مدتی است که سامانه جدیدی برای معاملات راه‌اندازی شده و هر یک از نمادهای معاملاتی را زیر نظر یک کارگزار قرار داده است. به این کارگزار، کارگزار ناظر گفته می‌شود. با این شرایط، سهام هر نماد معاملاتی فقط از طریق کارگزار ناظر به فروش می‌رسد.

البته برای خرید می‌توان از طریق همه کارگزارها اقدام کرد. ممکن است برای نمادهای معاملاتی مختلف، کارگزارهای مختلف داشته باشید.

۶- معاملات بورس در چه زمانی انجام می‌شود؟

معاملات سازمان بورس و اوراق بهادار از شنبه تا چهارشنبه و در ساعت‌های ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر انجام می‌شود. البته بازار از ساعت ۸:۴۵ باز می‌شود و می‌توانید سفارش‌های خود را وارد کنید؛ اما معاملات از ساعت ۹ آغاز می‌شوند. این روند در تمامی روزهای سال، به غیر از پنج‌شنبه و جمعه و تعطیلات رسمی ادامه دارد.

۷- نوسان قیمت در بورس ایران چقدر است؟

برای پیشگیری از نوسان بیش از حد و افزایش و کاهش‌های ناگهانی، سقفی برای نوسانات بازار در نظر گرفته شده است. در حال حاضر دامنه نوسان روزانه قیمت سهام بورسی و بازار اول و دوم فرابورس در هر روز، نسبت به قیمت پایانی روز گذشته، می‌تواند از ۵+ درصد تا ۵- درصد، تغییر کند.

در بازار پایه فرابورس بسته به نوع بازار دامنه نوسان ۳%، ۲% و ۱% است. در روز بازگشایی نماد پس از مجمع، محدودیتی در نوسان وجود ندارد.

۸- پورتفوی یا سبد سهام چیست؟

پورتفو، پوتفوی یا Portfolio واژه‌ای است که به یک مفهوم ساده اشاره دارد: مجموعه‌ای از دارایی‌ها و سهامی که یک فرد خریداری کرده است. با تشکیل این سبد، ریسک غیر سیستماتیک کاهش می‌یابد. وقتی چند نوع سهم را خریداری کرده باشید، ریسک ضرر خود را کاهش داده‌اید. در واقع سود یک سهم می‌تواند ضرر یک سهم دیگر را جبران کند.

۹- شاخص بورس چیست؟

بورس چندین شاخص دارد که هر کدام وضعیت بازار را از جنبه‌های مختلف نشان می‌دهند. مشهورترین و پرکاربردترین شاخص، به نام شاخص بازدهی یا شاخص قیمت و بازده نقدی یا TEDPIX شناخته می‌شود. این شاخص قیمت و سود سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس و میانگین بازدهی سرمایه‌گذاران در بورس را نشان می‌دهد.

۱۰- کدام سهم را برای خرید انتخاب کنیم؟

برای داشتن یک سرمایه‌گذاری پر سود، باید سهمی را انتخاب کنید که احتمال افزایش قیمت بیشتری داشته باشد. این پیش‌بینی بر اساس تجزیه و تحلیل بازار انجام می‌شود. روش‌های مختلفی برای تحلیل بازار وجود دارد که در این میان، تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال شهرت و رواج بیشتری دارند.

۱۱- روش تحلیل بنیادی چیست؟

تحلیل بنیادی Fundamental Analysis بر محاسبه ارزش ذاتی هر سهم تاکید دارد و برای این کار، فاکتورهای مختلفی را از جمله وضعیت کلی اقتصاد و عملکرد شرکت را در نظر می‌گیرد. این رویکرد عقیده دارد که سهام هر شرکت در بلندمدت به سمت ارزش ذاتی خود حرکت می‌کند و بنابراین برای داشتن یک سرمایه‌گذاری پرسود و مطمئن باید ارزش ذاتی سهام را محاسبه کرد.

۱۲- روش تحلیل تکنیکال چیست؟

در روش تحلیل تکنیکال، آمارهای فعالیت بازار آنالیز می‌شود. تحلیل‌گران تکنیکال فاکتورهایی مثل قیمت و حجم معاملات را در نظر می‌گیرند تا با تشخیص روندها و الگوها، سهم‌های پرسود را شناسایی کنند. آن‌ها معتقدند با بررسی‌های آماری، می‌توان میزان رشد سهم‌های مختلف را پیش‌بینی کرد.

۱۳- قیمت اسمی سهام چیست؟

قیمت اسمی رقمی است که در اساسنامه شرکت‌ها ذکر می‌شود و معمولا برابر با ۱۰۰ تومان است؛ اما سهم‌ها با این قیمت خرید و فروش نمی‌شوند. عملکرد شرکت و میزان عرضه و تقاضا رقم خرید و فروش سهم را مشخص می‌کند. بنابراین نیازی نیست در تحلیل‌ها و سرمایه‌گذاری خود قیمت اسمی سهم‌ها را در نظر بگیرید.

۱۴- ارزش ذاتی سهم به چه معناست؟

ارزش ذاتی یا Intrinsic value یک سهم، یکی از فاکتورهایی است که به ویژه تحلیلگران بنیادی برای سرمایه‌گذاری از آن استفاده می‌کنند. این ارزش با یک بررسی جامع و کامل درباره شرکتی که سهام را ارائه کرده است تعیین می‌شود. در این تحلیل، صورت‌های مالی، ظرفیت رشد شرکت و دارایی‌های گوناگون آن بررسی می‌شود.

۱۵- قیمت روز یا قیمت بازاری سهام یعنی چه؟

قیمت روز یا قیمت بازاری به قیمت خرید و فروش یک سهم در بازار اشاره دارد. یعنی همان رقمی که امروز برای خرید یک سهم خاص باید بپردازید. این رقم لزوما با ارزش ذاتی سهام برابر نیست و ممکن است بیشتر یا کمتر از آن باشد. میزان عرضه و تقاضا، اوضاع سیاسی و اقتصادی کشور و جهان، هیجانات سرمایه‌گذاران و … روی قیمت روز سهام تاثیر می‌گذارند.

۱۶- سبدگردانی چیست؟

افراد و شرکت‌های باسابقه تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار، می‌توانند خدمات مشاوره و خرید و فروش به مشتریان خود ارائه کنند. آن‌ها با در نظر گرفتن میزان سرمایه و میزان ریسک‌پذیری مشتری، برای او یک سبد سهام تشکیل می‌دهند، دارایی‌ها را مدیریت می‌کند و درصدی از سود را به عنوان کارمزد برمی‌دارد.

۱۷- عرضه اولیه چیست؟

زمانی که یک شرکت برای اولین بار سهام خود را در بازار ارائه می‌کند، عرضه اولیه صورت گرفته است. پس از تعیین قیمت، سهام به میزان مشخصی وارد بازار می‌شود و طبق تجربه قیمت آن تا چندین درصد افزایش پیدا خواهد کرد. به دلیل احتمال کسب سود بالا، مردم تمایل زیادی نسبت به خرید عرضه اولیه دارند و جو خوش‌بینانه‌ای در این زمینه حاکم است.

۱۸- صف خرید و صف فروش یعنی چه؟

عرضه و تقاضا دو رکن اصلی هر بازاری هستند و بر قیمت‌ها تاثیر می‌گذارند. در بازار بورس هم همیشه تعدادی خریدار و فروشنده برای هر سهم وجود دارد. گاهی اوضاع تغییر می‌کند و بنا به دلایل مختلف، تعداد زیادی از سرمایه‌گذاران سهم یک شرکت خاص را برای فروش می‌گذارند و تمایل زیادی برای خرید آن سهم وجود ندارد.

در این حالت، صف فروش ایجاد می‌شود. گاهی نیز یک سهم با اقبال عمومی مواجه می‌شود و افراد زیادی افزایش قیمت آن را پیش‌بینی می‌کنند. در این حالت، صف خرید ایجاد می‌شود. یعنی تعداد بسیاری از سرمایه‌گذاران تمایل به خرید دارند و فروشنده زیادی وجود ندارد.

۱۹- من یه سهمی رو داشتم بسته شده چرا؟

میتونید اطلاعات سهم مورد نظرتون و دلیل بسته شدنش رو از سایت tsetmc.com از در قسمت پیام های ناظر سهم نگاه کنید

۲۰- سهمی دارم که داره میره مجمع نگهش دارم یا نه؟

فروش و یا نگهداری هر سهمی کاملا در اختیار و برطبق تحلیل های شخص شماست . ولی در خصوص مجامع توضیحی که میتونم جهت تصمیم گیری بهتر بتون ارائه بدم این هست که سهمی که میره مجمع برای مدتی بسته میشه و شما اجازه معامله آن را ندارید و اگه پولتون رو لازم دارید باید حواستون به زمان مجامع و بسته شدن سهام باشه.

در صورتی که سهم شما از سهم های سودساز هست و تقسیم خوبی در مجمع داره میتونید به دید دریافت سود نقدی اون سهم رو نگهداری کنید و در مجمع شرکت کنید. برای توضیحات بشتر میتونید مقاله های زیر رومطالعه کنید:

آیا شرکت در مجمع عمومی کار درستی است؟
سود نقدی سهام به چه افرادی تعلق می گیرد؟
سوالات متداول بورسی پرسش های متداول بورسی پرسش های بورسی بیل گیتس

محتوای این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

خوشحال خواهیم شد اگر به این مطلب رای دهید و نظر خود را برای ما ارسال کنید

میانگین امتیاز: ۴.۸ / ۵. تعداد آرا: ۲۵۰۶

از اینکه به این مطلب رای داده اید متشکریم

می توانید بورسدان را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید

برچسب ها: پرسش های بورسیراهنمای بورسراهنمای معامله در بورسسوالات بورسیسوالات سهامداران
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!

99 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • gajirgapisi گفت:
    ۲ دی ۱۴۰۰ در ۷:۱۲ ب٫ظ

    سلام هر کاری گفتین میکنم ولی افزونه متا تی اس ای نصب نمیشه چرا؟

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۳ دی ۱۴۰۰ در ۲:۴۳ ب٫ظ

      سلام خدمت شما. اگر براتون ممکن هست از طریق اینستا یا تلگرام یا تماس اقدام کنید تا بتونیم مرحله به مرحه راهنماییتون کنیم.

      پاسخ
  • رضایی گفت:
    ۱۲ آبان ۱۴۰۰ در ۱۱:۱۷ ب٫ظ

    ببخشید من میخواستم سهامبان رو تمدید کنم ولی امکانش نبود. لطف می کنید راهنمایی کنید

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۱۲ آبان ۱۴۰۰ در ۱۱:۱۹ ب٫ظ

      سلام خدمت شما کاربر گرامی نرم افزار سهامبان. خدمت شما عرض کنم چون در حال طراحی و کد نویسی ورژن جدید نرم افزار هستیم فعلا امکان تمدید نرم افزار وجود ندارد. ممنون از صبر شما

      پاسخ
  • کمالی گفت:
    ۱۲ آبان ۱۴۰۰ در ۱۰:۵۲ ب٫ظ

    سلام خدمت شما. میخواستم بدونم شسینا کی باز میشه؟ ممنونم

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۱۲ آبان ۱۴۰۰ در ۱۱:۰۵ ب٫ظ

      درود بر شما. شسینا بیش از ۲۰۰۰ درصد افزایش سرمایه داشته و تا زمانی که سهام جدید در اداره ثبت شرکت ها به ثبت برسه سهم باز نخواهد شد این زمان میتونه تا شش ماه هم طول بکشه

      پاسخ
  • رضایی گفت:
    ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ در ۵:۴۸ ب٫ظ

    سلام خدمت شما و تشکر بابت راه اندازی این بخش. میخواستم بپرسم ورژن جدید نرم افزار سهامبان کی منتشر میشه. ممنونم

    پاسخ
  • ali15ali گفت:
    ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۳:۴۹ ب٫ظ

    لطفا در خصوص خرید اوراق تبعی راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
  • فاطیما گفت:
    ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۳:۳۸ ب٫ظ

    آیا برای پرداخت ۱۰۰ تومان بابت هر حق تقدم حتما باید به بانک مراجعه کرد؟

    پاسخ
  • سمیرا زندی گفت:
    ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۳:۳۴ ب٫ظ

    میخواستم بپرسم ویراش جدید نرم افزار سهامبان کی منتشر میشه و از چه طریقی به کاربران اطلاع می دهید؟

    پاسخ
  • ahmad54116 گفت:
    ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ در ۱۰:۲۵ ق٫ظ

    سلام از ورژن جدید خبری نیست

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۱۰:۳۹ ق٫ظ

      سلام خدمت شما. خبرهای خوبی در راه است حتما از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهیم کرد

      پاسخ
  • ولی الله گفت:
    ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ در ۲:۳۱ ب٫ظ

    سلام و خسته نباشید.
    به راهنمایی های شما شدیدا احتیاج دارم.
    اگر یک نماد ۴ ماه در حالت تعلیق (متوقف – ممنوع) باشه و در طی این مدت با تمامی اقداماتی که انجام داده از این حالت یعنی تعلیق خارج نشده باشه ، بهترین کاری که به عنوان یک سهامدار برای حفظ منافع خودم میتونم انجام بدم چیه ؟

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ در ۱:۲۵ ب٫ظ

      سلام خدمت شما. متاسفانه باید بگم تنها کاری که از دست شما بر میاد اینه که به امور سهام شرکت فشار بیارید و روزانه پیگیری کنید، کمپین راه بندازید تا سهامداری دیگه رو پیدا کنید. با خبرنگارهای اقتصادی مصاحبه کنید تا صدای شما بیشتر شنیده بشه. امیدوارم موفق بشید

      پاسخ
  • مهدی گفت:
    ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ در ۳:۲۵ ب٫ظ

    با سلام
    من سهم صبا رو در زمان برگزاری مجمع و افزایش سرمایه داشتم و بابت افزایش سرمایه نزدیک ۳هزار سهم صباح رو بهم داده ولی بنده به دلیل عدم آگاهی هیچگونه اقدامی انجام نداده و الان هم که سهم بسته شده . ولی در زمان واریز سود نقدی به ازای هر سهم صباح ۱۰۰تومن کسر و مابقی سود به حساب واریزشده . خواستم بدونم نهایتا چی میشه سهم صباح تبدیل به سهم صبا میشه یا اینکه شرکت سهم صباح رو میفروشه و مبلغ رو به حساب واریز میکنه

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ در ۵:۴۶ ب٫ظ

      سلام خدمت شما. اگر ۱۰۰ تومان از شما کم شده باشد به این مفهوم است که حق تقدم به سهم تبدیل خواهد شد. زمانی این سهم به پرتفو شما اضافه خواهد شد که شرکت کارهای ثبت این افزایش سرمایه را انجام داده باشد. بنابراین با توضیحاتی که دادین شما الان مالک ۳۰۰۰ سهم از صبا هستید که باید منتظر ثبت شدنش باشید. همچنین میتوانید با خود شرکت جهت پرسیدن این موضوع که فرآیند ثبت افزایش سرمایه به کجا رسیده است سوال بفرمایید.

      پاسخ
  • جواد گفت:
    ۹ اسفند ۱۳۹۹ در ۲:۴۷ ب٫ظ

    سلام ببخشید من چند سال پیش یه سهام شرکتی خریدم العان تو سجام میخوام ثبت نام کنم جای از ثبت نام کد سهامداری میخواد و میگه اگه دارید واردکنید من تو سهام که چند سال پیش خریدم کد سهامداری پیدا نکردم از کجا باید پیدا کنم یا سجام ثبت نام کردم مشکلی پیش نمی اید

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ در ۵:۵۲ ب٫ظ

      سلام خدمت شما. منظورتون از خرید سهام شرکت پذیره نویسی هست؟ اگر جوابتون بله باشه به این مفهومه که شما کد سهامداری ندارید و صرفا برگه سهام یک شرکت را دارید که باید ابندا به یک کارگزاری مراجعه کنید و کد بورسی بگیرید و بعد اون برگه سهام را به کارگزاری ارائه کنید تا در پرتفو شما لخاظ شود. نکته ای که باید دقت کنید اینه که تنها راهی که ممکنه شما کد بورسی بگیرید از طریق کارگزاری هست پس اگر تا الان به کارگزاریی مراجعه نکردین یعنی که کدبورسی ندارید.

      پاسخ
  • الهه گفت:
    ۹ دی ۱۳۹۹ در ۹:۲۱ ق٫ظ

    سهام وسگیلاکه برای سهام عدالتمون بوده رو تغییر کارگزار ناظر انجام دادیم اما اصلا شرایط فروشش نیس همش صفه فروشه حجم بالاس ..تکلیف ماها که غیر مستقیم بود سهام عدالتمون نشد بفروشیم و اومده تو بورس چی میشه چکارکنیم ☹

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۹ دی ۱۳۹۹ در ۱۱:۰۹ ق٫ظ

      سلام خدمت شما. متاسفانه شرایط بازار پایدار نیست و دائما در حال بالا و پایین شدن هست. پیشنهاد میکنتم بتون اگر امکانش هست براتون چند ماه صبر کنید قطعا بازار بالا خواهد داشت و سهامتون رو با قیمت بالاتری خواهید فروخت. اینجای بازار واقعا فروش نداره

      پاسخ
  • حنانه گفت:
    ۸ دی ۱۳۹۹ در ۱۰:۲۵ ق٫ظ

    سلام چرا افزایش سرمایه قشکر اولش برای من اومد تو پرتفوی بعد امروز رفته ؟؟

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۸ دی ۱۳۹۹ در ۱:۲۳ ب٫ظ

      تا قبل از اینکه سهم ناشی از افزایش سرمایه از طریق تجدید ارزیابی داریی ها قابل معامله گردد بودن و یا نبود ان در پرتفو شما تاثیری ندارد. اگر سهم قابل معامله شد و ان زمان در پرتفو شما نبود می تانید به کارگزاری اطلاع دهید تا برای شما اعمال کند

      پاسخ
  • محمد گفت:
    ۴ دی ۱۳۹۹ در ۱۲:۳۷ ب٫ظ

    سلام و عرض ادب خدمت شما و همکاران گرامیتون . جسارتا میخواستم درمورد نماد حق تقدم پاکشوح ازتون سوالی بپرسم . من نماد اصلیش رو نداشتم یعنی پاکشو رو ولی پاکشوح رو خریدم . و زمان فروشش که فک کنم برج ۲/۹۹ بود نفروختمش و مبلغ اسمیش رو هم پرداخت نکردم همون ۱۰۰ تومن رو . فک میکردم یه سهم عادی مثل بقیه هست . الان که برج ۱۰/۹۹ هستیم . همچنان نمادش بسته هست و من الان نمیدونم که باید چیکار کنم . آیا هنوز میشه ارزش سهمیش رو به شرکتش پرداخت کنم ؟ آیا سهم من دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد ؟ یعنی پول من دیگه رفته و … . لطفا اگه راهی یا راهکاری داره ممنون میشم راهنماییم کنید چون واقعا نمیدونم باید چیکار کنم و چند نفر دیگه هم هستن که مثل من به همین وضعیت دچار شدن

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۶ دی ۱۳۹۹ در ۱۱:۰۶ ق٫ظ

      سلام خدمت شما. همین ابتدای کار باید بگم ای کاش کمی وقت صرف مطالعه میکردین!. حق تقدم چند خالت داره که یکی از اون حالت ها برای شما اتفاق افتاده. حق رو خریدین و نه فروختینش و نه ۱۰۰تومنش رو پرداخت کردین. در این حالت بعد از پایان دوره معاملاتی حق که معمولا ۲ ماه است شرکت حق های استفاده نشده (یعنی اون حق هایی که ۱۰۰تومنش پرداخت نشده) را باید تعیین تکلیف نماید. اگر سامانه کدال رو بررسی میفرمودین آگهی شرکت مبنب بر فروش حق های استفاده نشده را ملاحظه میکردین که من در انتها برای شما لینک اگهی رو قرار میدم. شرکت حق های استفاده نشده را فروخته و به ازای هر حق تقدم استفاده نشده مبلغ ۵۳۵۴۵ ریال شناسایی کرده است. حالا شما باید با امور سهامداران شرکت تماس بگیرید و بگید پول حق های استفاده نشده را از چه طریقی برای شما واریز میکنند؟ که باز هم اگر به سامانه کدال مراجعه کنید این را هم شرکت اطلاع رسانی کرده استکه لینکش رو قرار میدم. در هر حال شما از تاریخ ۱۳۹۹/۰۵/۲۸ با مراجعه به شعب بانک صادرات مبلغ حاصل از فروش حق تقدم های خودتون رو دریافت کنید. لطفا لینک ها زیر را برای دیدن اگعهی های کدال مشاهده نمایید:
      نتایج حاصل از فروش حق تقدم های استفاده نشده شرکت گروه صنعتي پاکشو
      ضمائم : نحوه دريافت وجوه حاصل از حق تقدم استفاده نشده

      پاسخ
      • محمد گفت:
        ۶ دی ۱۳۹۹ در ۱۱:۱۳ ق٫ظ

        سلام . بسیار متشکرم از راهنماییتون و وقتی که گذاشتید . بله متاسفانه سهل انگاری خودم باعثش شد ولی ازش درس بزرگی گرفتم . ایشالا که هرجا هستید سالم وسلامت باشید و هرچه از خدا میخواید و به صلاحتون هست رو هرچه سریعتر بهتون بده

        پاسخ
  • طاها گفت:
    ۴ دی ۱۳۹۹ در ۱۰:۳۱ ق٫ظ

    سلام و عرض ادب خدمت شما و همکاران عزیزتون که زحمت بسیار میکشید برای رشد و شکوفایی هرچه بیشتر . جسارتا میخواستم درمورد نماد پاکشوح سوال بپرسم . من اون نماد رو خریدم و اون زمان اطلاعی از نحوه نگهداری و میزان پولی که باید میپرداختیم برای اینکه سهممون تبدیل بشه به نماد پاکشو که منظورم همون ارزش اسمی هست ۱۰۰ تومن که باید میریختم به حساب شرکت نداشتم . از سهامداران قبلی هم نبودم یعنی نماد پاکشو روهم نداشتم . فقط نماد پاکشوح رو خریدم و همینجوری گذاشتمش تا الان . نه پولی انتقال دادم برای شرکتش و نه نمادش رو داشتم مثل سهمای معمولی برخورد کردم باهاش . میخواستم بدونم الان باید چیکار کنم و چه بر سر این سهم من میاد ؟

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۶ دی ۱۳۹۹ در ۱۱:۰۹ ق٫ظ

      سلام خدمت شما. همین ابتدای کار باید بگم ای کاش کمی وقت صرف مطالعه میکردین!. حق تقدم چند خالت داره که یکی از اون حالت ها برای شما اتفاق افتاده. حق رو خریدین و نه فروختینش و نه ۱۰۰تومنش رو پرداخت کردین. در این حالت بعد از پایان دوره معاملاتی حق که معمولا ۲ ماه است شرکت حق های استفاده نشده (یعنی اون حق هایی که ۱۰۰تومنش پرداخت نشده) را باید تعیین تکلیف نماید. اگر سامانه کدال رو بررسی میفرمودین آگهی شرکت مبنب بر فروش حق های استفاده نشده را ملاحظه میکردین که من در انتها برای شما لینک اگهی رو قرار میدم. شرکت حق های استفاده نشده را فروخته و به ازای هر حق تقدم استفاده نشده مبلغ ۵۳۵۴۵ ریال شناسایی کرده است. حالا شما باید با امور سهامداران شرکت تماس بگیرید و بگید پول حق های استفاده نشده را از چه طریقی برای شما واریز میکنند؟ که باز هم اگر به سامانه کدال مراجعه کنید این را هم شرکت اطلاع رسانی کرده استکه لینکش رو قرار میدم. در هر حال شما از تاریخ ۱۳۹۹/۰۵/۲۸ با مراجعه به شعب بانک صادرات مبلغ حاصل از فروش حق تقدم های خودتون رو دریافت کنید. لطفا لینک ها زیر را برای دیدن اگهی های کدال مشاهده نمایید:
      نتایج حاصل از فروش حق تقدم های استفاده نشده شرکت گروه صنعتي پاکشو
      ضمائم : نحوه دريافت وجوه حاصل از حق تقدم استفاده نشده

      پاسخ
  • عباس کریمی گفت:
    ۲۵ آذر ۱۳۹۹ در ۵:۱۹ ب٫ظ

    سلام استاد ، وقت بخیر ،
    ۱– ببخشید برای فروش نوسان گیری بهتره ((مثلاً ۴۰ یا ۵۰ درصد مثبت شد بفروشیم )) یا صبر کنیم تا سهم ما نهایت رشد خودش را بکند بعد بفروشیم .
    ۲– همه ی بورسی های حرفه ای گفتند صبر کنید ، سودخوب بورس در بلند مدته ،و من دوبار صبر کردم ، یک بار تا صدو ده میلیون سود رفتم چون فکر بلندمدت داشتم نوسان گیری نکردم منفی شد و صفرشدم و بار دوم تا نود میلیون سود شد بعد دوبار منفی خورد و تاصدو بیست میلیون منفی و ضرر شدم و الان رسیدم به شصت میلیون ضرر ،
    ۲– بنظر شما من باید چکار کنم ؟؟؟، امکان داره بااین سهام ضرر صفر بشه و دوباره به سود برسم ،
    ۳– سهامی که دوبار به کف رسید و خریده شده امکان داره برای بار سوم به من سود بده .؟؟؟؟
    ۴ — اگر این بار ضرر صفرشد و برابار سوم سود کردم در سی یا چهل با پنجاه درصد نوسانگیری کنم یا باز بلند مدت را در نظر بگیرم که سود بیشتری کنم ؟؟
    ۵– آیا امکان داره اگر باز بلندت مدت فکر کردم و صبر کردم وباز منفی بشه و ضررکنم ؟؟؟

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۲۶ آذر ۱۳۹۹ در ۱:۳۶ ب٫ظ

      سلام خدمت شما. سوال خیلی کلی است و شاید با نوشتن نتوانم توضیح کاملی دهم.
      اولا شما هیچ وقت نخواهید توانست در سقف سقف بفروشید و در کف کف بخرید! پس خاطراتان باشد که در هر قیمتی که خرید میکنید توجیح خرید داشته باشید. چرا من این سهم را در این قیمت خریدم؟ چون مثلا ۵ درصد از حمایتش فاصله داشت و تا سقف قبلی ۳۰درصد فاصله داشت و این یعنی احتمال سود کردن من به ضرر کردنم ۶برابر است (۳۰ به ۵). خب فرض کنیم که تا ۳۰ درصد رشد رفتیم حالا باید بفروشیم؟ پاسخ اینه که همانطور که شما حد زیان در معاملات لحاظ میکنید حد سود هم باید لحاظ کنید. برای مثال بگویید من این سهم را بعد از ۳۰ درصد رشد که به سقف قبلی رسید میفروشم و منتظر این نمیمانم که سقف قبلی را بشکند یا از انجا دوباره شروع به ریزش کن! پس واضح است که شما باید کاملا یک برنامه مشخص برای معاملات خود داشته باشید تا این مشکلاتی که اشاره کردین براتون رخ نده.

      پاسخ
  • الهه گفت:
    ۲۴ آذر ۱۳۹۹ در ۳:۴۷ ب٫ظ

    ببخشید میشه راهنمایی کنید سود سهام رو جچوری باید بگیریم؟

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۲۴ آذر ۱۳۹۹ در ۳:۴۹ ب٫ظ

      سلام خدمت شما. لطفا به مقاله راهنمای دریافت سود نقدی سهام مراجعه نمایید.

      پاسخ
  • محمدرضااصغری گفت:
    ۱۹ آذر ۱۳۹۹ در ۶:۲۲ ب٫ظ

    سلام وقت فروش عرضه اولیه کی هست

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۲۰ آذر ۱۳۹۹ در ۹:۵۲ ق٫ظ

      سلام خدمت شما. سوال خیلی کلی است و خیلی از شرایط بستگی دارد. مثلا در سالهای پیش بازار عرضه اولیه را در حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد نگهداری میکرد. اما در سال اخیر دیدیم که عرضه اولیه ها بیش از ۱۰۰ درصد هم رشد داشتند. حجم عرضه اولیه هم اهمیت دارد. مثلا هرچه حجم عرضه بیشتر باشد طبیعتا انتظار رشد کمتر می شود. در حالت کلی شما انتظار شد تا حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد را باید داشته باشید بعد از ان باید نگاهتان به تابلو معاملات و شرایط بازار باشد.

      پاسخ
  • لطفی گفت:
    ۱۶ آذر ۱۳۹۹ در ۳:۵۸ ب٫ظ

    درود بر شما
    من از کاربران سایت کافه بورس شما بودم و خوشحالم که این تغییر تحول مثبت رو ایجاد کردین
    موفق باشید

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۱۶ آذر ۱۳۹۹ در ۴:۰۴ ب٫ظ

      ممنون از لطف شما امیدوارم از فضای بورسدان هم به اندازه کافی استفاده نمایید

      پاسخ
  • راضیه گفت:
    ۱۶ آذر ۱۳۹۹ در ۳:۵۵ ب٫ظ

    ببخشید میشه راهنمایی کنید که چطوری میشه کارگزاری رو عوض کرد؟

    پاسخ
    • مدیریت گفت:
      ۱۶ آذر ۱۳۹۹ در ۴:۰۲ ب٫ظ

      شما به هر کارگزاری که دوست دارید میتونید مراجعه کنید و در اون کارگزاری ثبت نام کنید و معاملاتتون رو در اونجا انجام بدین. هر کد بورسی می تونه در هر چندتا کارگزاری که دوست داره معاملات داشته باشه . ولی در هرحال برای هر کد ملی فقط و فقط یک کد بورسی صادر میشود.

      پاسخ
« دیدگاه‌های کهنه
دیدگاه‌های تازه‌تر »

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

آشنایی با بورسدان

ابتدا با نام کافه بورس در سال 1393 با ارائه فایل اکسل مدیریت سبد سهام به نام سهامبان شروع به کار کردیم و در سال 1398 به بورسدان تغییر نام دادیم و هم زمان به گسترش فعالیت خود پرداختیم.

رسانه اجتماعی بورسدان در اینستاگرام رسانه اجتماعی بورسدان در تلگرام رسانه اجتماعی بورسدان در آپارات

محصولات کلیدی
نمادهای بورسدان

فیلترنویسی تابلو خوانی روانشناسی بازار افزونه بورس

تمامی حقوق این سایت متعلق به بورسدان است و فعالیت آن تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت